Lär känna oss!

Pålitliga. Prestigelösa. Och inte minst engagerade. Det är vi på Alliator.

Alliator grundades 2006 i Göteborg. Vi startade upp verksamheten med hjärta och driv. Och det är precis lika roligt idag som det var då. Vi tröttnar helt enkelt inte på att hjälpa Sveriges ledare att bli ännu bättre. 

Anders Comazzi

Tidigare Lager- och Produktionschef som hjälper chefer att sätta tydliga mål, motivera personalen och hantera konflikter.

Hej! Mina kollegor brukar beskriva mig som hårt arbetande ledare som sprider energi och arbetsglädje. Jag mår som bäst när jag ser medarbetare växa och få utvecklas i sina roller.

Anders har arbetat som ledare inom produktion, lager och logistik sedan 2002. På pappret kan stora och små förändringar vara lätt att genomföra, men att entusiasmera och få sina medarbetare att vara delaktiga i genomförandet och verkligen tro på förändringar är inte lika lätt. För att nå ett bra resultat så krävs det engagemang, tydlighet och genuint intresse för sina kollegors utveckling.

Anders hjälper chefer att sätta tydliga mål, motivera personalen och hantera konflikter.

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Dina Jacobson

Dina hjälper chefer att förstå den snåriga arbetsrätten. Hon är van att byta perspektiv och utbildar både chefer och medarbetare.

"Jag älskar arbetsrätt! Det är en förmån att få träffa kloka chefer som brinner för att utveckla sig själva och sina medarbetare. Jag inspireras av att "omvända" chefer så att de förstår att arbetsrätten inte är ett hinder i deras roll utan tvärtom en möjlighet."

Dina hjälper chefer att förstå den snåriga arbetsrätten. Hon är van att byta perspektiv och utbildar både chefer och medarbetare. Genom att se saker från olika håll skapar hon ökad kunskap och förståelse för varandras rättigheter och skyldigheter på arbetsplatsen. Hennes fokus ligger inte på trista paragrafer utan på roliga exempel. 

Göm text
Läs mer

Leif E Andersson

Arbetar med beteendefokuserat ledarskap och gillar verkligen det här med OBM.

”Hej. Jag lär dig verktyg för hur du får alla medarbetare att trivas och göra sitt bästa. Det är inget komplicerat, bara ett lite annorlunda sätt att se på varför människor gör som de gör och hur du som ledare kan påverka det.”

Många som lyssnar på Leif säger att trots många olika ledarskapsutbildningar genom åren fick de med sig något nytt och konkret användbart från hans kurs. De fick den sista pusselbiten, hur man får medarbetare att faktiskt att göra det som olika modeller och metoder beskriver.

Leif arbetar med Organizational Behavior Management (OBM), modern inlärningspsykologi tillämpad på ledarskap och organisationsutveckling. 

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Stefan Berg

Grundare av Alliator, som coachar chefer i ledarskap. Lediga stunder ägnas åt meditation, grillning och jujutsu!

"Jag har världens roligaste arbete! De senaste 15 åren har jag fått möjligheten att handleda mellan 40 till 60 chefer i ledarskap per år och är idag uppe i över 700 ledare totalt. Det är oerhört inspirerande."

Stefan grundade Alliator 2006 och har sedan dess hjälpt chefer att utveckla sitt ledarskap, både i grupp och individuellt. Är deltagarnas bollplank i vardagen och hjälper löpande till att kunna sätta mål, att genomföra aktiviteter tillsammans med medarbetarna och att följa upp arbetet.

Annars då? Mediterar på morgonen, tränar jujutsu på kvällen. Och grillar självklart året runt.

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Staffan Jehander

Staffan har gedigen kunskap om ett företags utveckling och alla funktioner efter mer än 30 års erfarenhet av att driva och leda företag och koncerner. Han har varit med om flera tillväxtresor, effektiviseringsprogram och företagsförvärv. Dessutom har han suttit i ledningsgrupper, byggt värdegrunder och företagskulturer. Kort sagt kan man säga att det som Staffan inte har varit med om inom ledarskap och näringsliv, inte inträffar. Sedan några år fokuserar han helt på att utveckla och coacha andra människor i liknande situationer.

Hej! I coachningen kommer du få hjälp med att hitta dina egna svar på vad du vill och hur du, med motivation och fokus, ska ta dig dit och därefter få det gjort. Du får dessutom tid för reflektion och möjligheten att tänka tankar du tidigare inte tänkt och fundera på vad som är viktigt på riktigt.

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Ska vi prata vidare?

Välj hur du vill ta kontakt med oss. En lunch kanske?

Jag vill veta mer.

Fyll i dina uppgifter och tryck på skicka. Vi hör av oss inom kort!

Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.

Vi möts över en lunch.

Fyll i dina uppgifter så ses vi snart. Vi hör av oss inom kort!

Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.

Hör av dig.

Slå en signal på 0706-73 31 53 eller skicka ett mejl till oss via formuläret nedan.Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.