Lär känna oss!

Pålitliga. Prestigelösa. Och inte minst engagerade. Det är vi på Alliator.

Alliator grundades 2006 i Göteborg. Vi startade upp verksamheten med hjärta och driv. Och det är precis lika roligt idag som det var då. Vi tröttnar helt enkelt inte på att hjälpa Sveriges ledare att bli ännu bättre. 

Anders Comazzi

Tidigare Lager- och Produktionschef som hjälper chefer att sätta tydliga mål, motivera personalen och hantera konflikter.

Hej! Mina kollegor brukar beskriva mig som hårt arbetande ledare som sprider energi och arbetsglädje. Jag mår som bäst när jag ser medarbetare växa och få utvecklas i sina roller.

Anders har arbetat som ledare inom produktion, lager och logistik sedan 2002. På pappret kan stora och små förändringar vara lätt att genomföra, men att entusiasmera och få sina medarbetare att vara delaktiga i genomförandet och verkligen tro på förändringar är inte lika lätt. För att nå ett bra resultat så krävs det engagemang, tydlighet och genuint intresse för sina kollegors utveckling.

Anders hjälper chefer att sätta tydliga mål, motivera personalen och hantera konflikter.

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Maria Sörqvist

Maria är en viktig länk mellan kund och uppdragsgivare, och är en fena på att kartlägga kundernas behov.

Hej! Jag älskar att knyta kontakter och skapa relationer. Upptäckte för ca. 10 år sedan att detta i samband med sälj är det perfekta yrket för mig. Jag har en brokig yrkeskarriär bakom mig och den samlade erfarenheten och en stor dos av nyfikenhet för mig ständigt in på nya spännande stigar.

Maria ansvarar för den initiala kontakten och kartlägger kundernas behov. Hon finns med under hela processen på det affärsmässiga plantet och är en viktig länk mellan kund och uppdragsgivare. 

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Dina Jacobson

Dina hjälper chefer att förstå den snåriga arbetsrätten. Hon är van att byta perspektiv och utbildar både chefer och medarbetare.

"Jag älskar arbetsrätt! Det är en förmån att få träffa kloka chefer som brinner för att utveckla sig själva och sina medarbetare. Jag inspireras av att "omvända" chefer så att de förstår att arbetsrätten inte är ett hinder i deras roll utan tvärtom en möjlighet."

Dina hjälper chefer att förstå den snåriga arbetsrätten. Hon är van att byta perspektiv och utbildar både chefer och medarbetare. Genom att se saker från olika håll skapar hon ökad kunskap och förståelse för varandras rättigheter och skyldigheter på arbetsplatsen. Hennes fokus ligger inte på trista paragrafer utan på roliga exempel. 

Göm text
Läs mer

Leif E Andersson

Arbetar med beteendefokuserat ledarskap och gillar verkligen det här med OBM.

”Hej. Jag lär dig verktyg för hur du får alla medarbetare att trivas och göra sitt bästa. Det är inget komplicerat, bara ett lite annorlunda sätt att se på varför människor gör som de gör och hur du som ledare kan påverka det.”

Många som lyssnar på Leif säger att trots många olika ledarskapsutbildningar genom åren fick de med sig något nytt och konkret användbart från hans kurs. De fick den sista pusselbiten, hur man får medarbetare att faktiskt att göra det som olika modeller och metoder beskriver.

Leif arbetar med Organizational Behavior Management (OBM), modern inlärningspsykologi tillämpad på ledarskap och organisationsutveckling. 

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Emelie Wagner

Legitimerad psykolog som arbetar med ledarskap och förändringsarbete. Röjer gärna loss i skogen på fritiden.

”Hej. Jag brinner för att hjälpa organisationer att använda psykologisk kunskap för att nå önskade mål. Vid förändringsarbete blir det tydligt att det som är enkelt att förstå, sällan är lika enkelt att göra. Det är just i spänningsfältet mellan förståelse och faktisk handling som psykologisk kunskap om mänskligt beteende behövs.”

Utifrån evidensbaserad och praktiskt användbar psykologi arbetar Emelie med individuella samtal, utbildning, handledning och chefscoaching. Hon har arbetat i ett flertal sammanhang såsom företagshälsovård, primärvård och specialistmottagningar för stress respektive smärtproblematik.

Emelie är en av grundarna till företaget Solid Skills. När hon inte arbetar gillar Emelie att gå loss med både motorsåg och röjsåg i skogen!

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Roger Skarland

Grundare av Alliator. Försäljningsansvarig som klättrat upp för många berg i sina dagar. Är även en hejare på att identifiera ledares behov och fokus.

"Hej! Jag brukar beskrivas som envis, uthållig och målinriktad. Min drivkraft är hitta ledare som vill och som utvecklas tillsammans med oss."

Roger kan hjälpa företag att identifiera behoven av ledarutveckling och hitta rätt prioritet för vilka insatser som behöver göras.

Roger startade sin resa med Alliator 2006, innan dess var han verksam på Försäkringskassan och en av grundarna till Bestseller. Och icke att förglömma - Roger var bergsbestigare i Norge på 1970-talet!

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Björn Johansson

OS-medaljör som sadlat om till Alliator! Arbetar med organisation, ledning och coachning.

"Hej. Jag brukar beskrivas som en ledare med vinnarskalle och stort hjärta. Jag brinner för att få laget att sträva mot samma mål, och ibland säger min omgivning att jag aldrig är nöjd. Jag tycker även om att jobba med varumärken, design, färg och form. Mitt motto har alltid varit: Ärlighet och långsiktighet."

Björn hjälper uppdragsgivare med att coacha ledare i organisationsutveckling, målstyrning och laganda.
Han har erfarenhet av att leda och förvärva bolag och har många år i bagaget när det kommer till försäljning, sortimentbyggnad och effektiveringsprojekt.

Björn kan även fungera som en interimlösning inom sälj- och företagsledning.

1988 cyklade Björn hem ett OS-brons i 100 km lagtempo! Snabbt ska det gå!

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Stefan Berg

Grundare av Alliator, som coachar chefer i ledarskap. Lediga stunder ägnas åt meditation, grillning och jujutsu!

"Jag har världens roligaste arbete! De senaste 15 åren har jag fått möjligheten att handleda mellan 40 till 60 chefer i ledarskap per år och är idag uppe i över 700 ledare totalt. Det är oerhört inspirerande."

Stefan grundade Alliator 2006 och har sedan dess hjälpt chefer att utveckla sitt ledarskap, både i grupp och individuellt. Är deltagarnas bollplank i vardagen och hjälper löpande till att kunna sätta mål, att genomföra aktiviteter tillsammans med medarbetarna och att följa upp arbetet.

Annars då? Mediterar på morgonen, tränar jujutsu på kvällen. Och grillar självklart året runt.

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Ska vi prata vidare?

Välj hur du vill ta kontakt med oss. En lunch kanske?

Jag vill veta mer.

Fyll i dina uppgifter och tryck på skicka. Vi hör av oss inom kort!

Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.

Vi möts över en lunch.

Fyll i dina uppgifter så ses vi snart. Vi hör av oss inom kort!

Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.

Hör av dig.

Slå en signal på 0706-73 31 53 eller skicka ett mejl till oss via formuläret nedan.Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.