Individuell coachning

Du kommer få hjälp med att hitta dina egna svar på vad du vill och hur du, med motivation och fokus, ska ta dig dit och därefter få det gjort. Du får dessutom tid för reflektion och möjligheten att tänka tankar du tidigare inte tänkt och fundera på vad som är viktigt på riktigt.

Ofta fattar vi beslut av bara farten. Genom att ta sig tiden att tänka till på riktigt då och då, kan du få ut mycket mer av ditt liv, både hemma och på jobbet. Vår individuella coachning handlar inte om att vi talar om för dig vad du skall göra, utan ställer frågor som gör att du hittar dina egna lösningar.

Vi erbjuder coaching för chefer, ledare och medarbetare som vill få vägledning att se saker klart och välja rätt. Den stora fördelen med att ställa frågor som gör att du hittar dina egna lösningar är att du alltid kommer ha mycket bättre kontroll på din situation och som därmed fungerar för just dig. Lösningar som du kommer fram till själv ger dig mer motivation och drivkraft att genomföra, än lösningar som är framtagna av andra.

Individuell coachning hos Alliator handlar om tre saker:
• Mål - hitta dina egna svar på vad du vill nå.
• Handlingsplan - för att du ska komma dit du vill nå.
• Aktiviteter - det viktigaste, att få det att hända.

Under det första tillfället fokuserar vi alltid på att diskutera nuläget och dina förväntningar på samarbetet. Vi hjälper dig att hitta målet och vägleder dig sedan i den handlingsplan som görs från tillfälle till tillfälle. De resultat och framsteg som har uppnåtts tydliggörs och fokus ligger på vad som ska genomföras.

Varje tillfälle innehåller:
• Förberedelse
• Coachsamtal
• Summering

Pris

2 200 exkl. moms

 
Kursledare

Staffan Jehander

Staffan har gedigen kunskap om ett företags utveckling och alla funktioner efter mer än 30 års erfarenhet av att driva och leda företag och koncerner. Han har varit med om flera tillväxtresor, effektiviseringsprogram och företagsförvärv. Dessutom har han suttit i ledningsgrupper, byggt värdegrunder och företagskulturer. Kort sagt kan man säga att det som Staffan inte har varit med om inom ledarskap och näringsliv, inte inträffar. Sedan några år fokuserar han helt på att utveckla och coacha andra människor i liknande situationer.

Hej! I coachningen kommer du få hjälp med att hitta dina egna svar på vad du vill och hur du, med motivation och fokus, ska ta dig dit och därefter få det gjort. Du får dessutom tid för reflektion och möjligheten att tänka tankar du tidigare inte tänkt och fundera på vad som är viktigt på riktigt.

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Ska vi prata vidare?

Välj hur du vill ta kontakt med oss. En lunch kanske?

Jag vill veta mer.

Fyll i dina uppgifter och tryck på skicka. Vi hör av oss inom kort!

Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.

Vi möts över en lunch.

Fyll i dina uppgifter så ses vi snart. Vi hör av oss inom kort!

Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.

Hör av dig.

Slå en signal på 0706-73 31 53 eller skicka ett mejl till oss via formuläret nedan.Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.