OBM

Projektledarskapet är ett av de svåraste ledarskapsuppdragen du kan ha. Du har stort ansvar med ingen eller liten befogenhet. Detta tvådagarsprogram lär dig hur du samarbetar med andra människor i projekt, vare sig det gäller projektdeltagare, intressenter, styrgrupper eller linjechefer.

OBM (Organisational Behaviour Management) har sin grund i inlärningspsykologin och förklarar vad som styr människans beteende. OBM används ofta av ledare i organisationer och företag, som ett verktyg och tankesätt till hur verksamheten kan bli bättre. Utgångspunkten? Att öka de beteenden som är bra och minska de som inte är bra.

Kursledare Leif E Andersson är legitimerad psykolog och har lång erfarenhet av att utbilda och coacha ledare, projektledare och medarbetare. Leif E Andersson har skrivit boken ”OBM – Ledarskapets psykologi”, som ingår i steget.

Pris

22 000 SEK exkl. moms

 
Kursledare

Leif E Andersson

Arbetar med beteendefokuserat ledarskap och gillar verkligen det här med OBM.

”Hej. Jag lär dig verktyg för hur du får alla medarbetare att trivas och göra sitt bästa. Det är inget komplicerat, bara ett lite annorlunda sätt att se på varför människor gör som de gör och hur du som ledare kan påverka det.”

Många som lyssnar på Leif säger att trots många olika ledarskapsutbildningar genom åren fick de med sig något nytt och konkret användbart från hans kurs. De fick den sista pusselbiten, hur man får medarbetare att faktiskt att göra det som olika modeller och metoder beskriver.

Leif arbetar med Organizational Behavior Management (OBM), modern inlärningspsykologi tillämpad på ledarskap och organisationsutveckling. 

Följ mig på LinkedIn
Göm text
Läs mer

Ska vi prata vidare?

Välj hur du vill ta kontakt med oss. En lunch kanske?

Jag vill veta mer.

Fyll i dina uppgifter och tryck på skicka. Vi hör av oss inom kort!

Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.

Vi möts över en lunch.

Fyll i dina uppgifter så ses vi snart. Vi hör av oss inom kort!

Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.

Hör av dig.

Slå en signal på 0706-73 31 53 eller skicka ett mejl till oss via formuläret nedan.Tack!

Ditt meddelande är skickat, vi återkommer till dig inom kort.