Staffan Jehander

Staffan har gedigen kunskap om ett företags utveckling och alla funktioner efter mer än 30 års erfarenhet av att driva och leda företag och koncerner. Han har varit med om flera tillväxtresor, effektiviseringsprogram och företagsförvärv. Dessutom har han suttit i ledningsgrupper, byggt värdegrunder och företagskulturer. Kort sagt kan man säga att det som Staffan inte har varit med om inom ledarskap och näringsliv, inte inträffar. Sedan några år fokuserar han helt på att utveckla och coacha andra människor i liknande situationer.

”Hej! I coachningen kommer du få hjälp med att hitta dina egna svar på vad du vill och hur du, med motivation och fokus, ska ta dig dit och därefter få det gjort. 

Du får dessutom tid för reflektion och möjligheten att tänka tankar du tidigare inte tänkt och fundera på vad som är viktigt på riktigt.”

0706 - 58 83 93