Gruppledarprogrammet

Individuellt program speciellt anpassat för dig som är gruppledare. Oavsett om du är ny i rollen eller är mer erfaren så är programmet uppbyggt så att det passar alla. Du kommer under programmet få ny kunskap och många verktyg för att kunna hantera de olika situationer du som gruppledare kan ställas inför.

 

Programmet är indelat i tre huvudområden och pågår under tre stycken tvådagarstillfällen. Mellan varje del i programmet ingår det unik individuell coachning där samtalen hjälper dig att omvandla nya insikter och kunskaper till kompetens.   

 

Normalt så får 12 uppdragsgivare plats i varje start. Under Covid-pandemin rättar vi oss efter folkhälsomyndighetens råd och restriktioner och kör för närvarande programmen med max sex deltagare i varje program. Detta för att säkerställa social distansering samtidigt som interaktionen mellan deltagarna hålls intakt. Vi tillåter aldrig mer än åtta personer i våra lokaler totalt, och har därför kompletterat med fler starter med färre uppdragsgivare per gång.  

Vi anpassar oss självklart efter de rekommendationer som dyker upp framöver.

 

Pris

Ledarskapsprogram i 3 steg
för att bli en bättre gruppledare.

Hos oss kombineras konkreta verktyg med övningar och värdefullt utbyte med andra i samma situation.

6 timmar individuell coachning ingår.

39 500 SEK

Programstarter

Kommande startdatum

Mars, 2022
Oktober, 2022

Nulägesanalys

Vem är du idag?

Det är så mycket lättare att utvecklas, när du vet var du står. 

Vi går tillsammans igenom din nulägesanalys som ligger till grund för din individuella utveckling.

Vår Filosofi
Vi på Alliator tror att det är nästintill omöjligt att läsa sig till att bli en bra ledare. Däremot händer det grejer när verktygen till utveckling finns. Här kan du hänga av dig fasaden i kapprummet. Vi diskuterar, analyserar, föreläser och utbyter erfarenheter – utan prestige och pekpinnar.