Alliator och Ledarskapet

Att vara intresserad av andra människor och deras utveckling är det absolut viktigaste för en ledare idag. Det enda egocentriska fokuset bör vara att kunna hantera sitt eget livspussel dvs förhållandet mellan arbete – hälsa och relationer, i övrigt bör allt fokus vara på organisationen.

Om man vill bli bättre på att sätta mål, genomföra aktiviteter och följa upp resultat och förstår att det kräver träning för att utveckla beteenden är man hjärtligt välkommen till oss.

Detta är Alliator

Alliator grundades 2006 i Göteborg-Mölndal.

Vår utbildningslokal ligger sedan starten på Göteborgsvägen 89 i Mölndal, där genomför vi våra öppna individuella program.

Vi genomför även företagsinterna program/akademier ute hos våra uppdragsgivare runt om i Sverige samt utomlands.

Vi startade upp verksamheten med hjärta och driv och vårt huvudmål var att genomföra utbildningar där vi tog ansvar för att hjälpa våra uppdragsgivare individuellt mellan programmen via coachning/handledning.

Vi var rätt ensamma om att arbeta så när vi startade 2006, nu har flera kollegor i branschen tagit efter och det är bra.

Det är precis lika roligt att arbeta nära våra uppdragsgivare idag som det var då när vi startade och vi vill att våra uppdragsgivare alltid ska uppfatta oss som pålitliga, prestigelösa och engagerade.

Vår Filosofi
Vi på Alliator tror att det är nästintill omöjligt att läsa sig till att bli en bra ledare. Däremot händer det grejer när verktygen till utveckling finns. Här kan du hänga av dig fasaden i kapprummet. Vi diskuterar, analyserar, föreläser och utbyter erfarenheter – utan prestige och pekpinnar.
OM OSS
NULÄGESANALYS
LEDARSKAPSPROGRAM
GRUPPLEDARPROGRAM NIVÅ 1
GRUPPLEDARPROGRAM NIVÅ 2
BETEENDEPSYKOLOGI
ARBETSMILJÖ
ARBETSRÄTT
FÖRETAGSAKADEMIER
PODDEN KLOKA LEDARE
KONTAKTA OSS